18 februari, 2014

mat

Jag har samlat lite matbilder från de senaste veckorna. Jag lagar nog mer mat än vad jag tror 
egentligen.


 Hallon-aka-blåbärsgrottor som smälte i munnen.


 Det jag lagade på Alla hjärtans dag var detta: Stora köttbullar
med basilika och oregano i en hemmagjord
tomatsås som hade puttrat i flera timmar. Underst ligger
nykokt spaghetti. Lite riven ost och körsbärstomater till det skadar ju inte.


Falafel! Det är så himla gott. Med vitlöksyoghurt och gärna
en stor sallad till. Fick bli ris idag dock.


Hemmagjord musli med havre, majsflingor, rispuffar, apelsin, pumpakärnor,
solrosfrön, linfrön, boveteflingor, kanel och kardemumma, hackad mandel, cashews
och russin.


Och slutligen då lite nyttiga rawbollar gjorda på musli, kokosolja,
mandel- och kokosmjöl, honung, äggulor, salt och jordnötssmör.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar